Hamuru için hazırlanan malzemelerin hepsi yoğurma kabına alınır, yaklaşık 5-10 dk yoğrulur. Üzerine nemli bir bez örtülerek mayalanması için 10 dk bekletilir. 10 dk sonunda tezgah üzerine çok az un serpilerek hamurun tamamı beze haline getirilip ince bir şekilde açılır. Açılan hamur, yağlanmış orta boy fırın tepsisine alınır. Bir çatal yardımıyla hamura delikler açılır. (Bu işlem hamurun çok fazla kabarmaması için. ) Önce üzerine rendelenmiş domates ve sarımsak karışımı homojen olarak hamurun yüzeyine eşit olarak sürülür. Daha sonra sucuklar, yeşil biber, sosisli, siyah zeytin ile süslenir. Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında toplamda 30 dk pişirilir. Fakat 20. dakika da üzerine rendelenmiş kaşarları ekleyip fırına tekrar konulur. Afiyet olsun:))
